Fakta Om Bitcoin

Bitcoins är en kryptovaluta. Det är en digital tillgång som används och utformas för utbytes ändamål och använder kryptografi för att ha kontroll över hanteringen och kontrollprocessen. Det är inte beroende av centrala makter. När de skapade bitcoins tog Satoshi Nakamoto många falska idéer och ansåg dem som sanna som genererades från Cypherpunks community.

Från bitcoins historia kan du observera att den har gått igenom snabb tillväxt och blivit en välkänd valuta. Under 2010 och efter det började folk använda bitcoins som affärsvaluta genom att ge det i utbyte mot traditionell valuta. Bitcoin kurs år 2010 var den stora starten.

fakta-om-bitcoin

Tidigare historia om Bitcoins

Innan bitcoins introducerades fanns det många digitala kontant baserade teknologier i landet som stod inför ett vanligt problem med ecash-protokoll som var av David Chaum och Stefan Brands. Hashcash introducerades av Adam Back och denna teknik fokuserade på spamkontroll. Wei Dai introducerade b-money och Nick Szabo introducerade bit gold som var första förslag som fokuserade på digital brist och är helt baserat på kryptovalutor. Hal Finney introducerade det återanvändbara proof-of-work som använder hashcash för sin arbetsbevisalgoritm.

Ett slags guldförslag introducerades som fokuserade på en samlarmarknad som fokuserar på mekanismen för inflationskontroll. Nick Szabo sökte och skannade om ytterligare saker som inkluderar bysantinska feltoleranta avtalsprotokoll. Detta protokoll fokuserar på kvorumadresser som överför och behåller det kedjade beviset på deras lösningar som var sårbara för Sybil-attacker.

Bitcoin Pris År 2011

Under bitcoin pris år 2011 hände så många saker. Andra kryptovalutor började dyka upp på grund av bitcoins som är en öppen källkod. Electronic Frontier Foundation som är en ideell grupp. Denna grupp började använda bitcoins i januari 2011 och stoppade senare åtkomsten av bitcoins i juni 2011. De gav anledningen till att de inte använde bitcoins och det var på grund av bristen på juridiskt prejudikat.

Beslutet att acceptera bitcoins ändrades och beslutet fattades av EFF som togs den 17 maj 2013. Bitcoins användes även för donationer i juni 2011 av WikiLeaks och många andra företag.

Bitcoin Pris År 2012

Under bitcoins pris år 2012 hände så många saker. Bitcoins blev huvudorsaken till CBS juridiska drama. The Good Wife i januari 2012 och detta var avsnittet av dess tredje säsong och avsnittet fick titeln som Bitcoin for Dummies.

Värden för CNBC:s Mad Money, Jim Cramer, spelade en scen i rättssalen där han skildrade en scen där de sa att de inte betraktar bitcoins som en laglig valuta. De sa också att det finns någon centralbank för att få tillgång till den. Bitcoin är digitalt och funktionellt uppdelat i form av peer-to-peer-format.

Senare under 2012 i september månad introducerades Bitcoin Foundation och detta gjordes för att accelerera bitcoins. Dess tillväxt med hjälp av skydd, standardisering och genom marknadsföring av ett protokoll med öppen källkod. Grundarna av Bitcoin Foundation var Gavin Andresen, Patrick Murck, Jon Matonis, Peter Vessenes och Charlie Shrem.

BitPay släppte ett meddelande i oktober 2012. De sa att mer än 1000 av handlarna föredrar bitcoins medan de utför någon betalningsprocedure. WordPress startade också tjänsten att ta emot Bitcoins från sina kunder. Samma som 2011 och 2012, så mycket saker hände även under bitcoins pris år 2013. Betalningen som helt baserades på bitcoins rapporterades och lagrades och sedan beräknades den och kom ut att vara ungefär värdet av 1 dollar bitcoins såldes på en månad vilket var lika med $22 per bitcoins.

Företaget var redo att ta bitcoins som donationer och föreslog sina anställda att ta deras lön i form av bitcoinvaluta. Transaktionslogg för bitcoin separerades i två olika kedjor som var oberoende av varandra, vilka tillsammans var kända som en blockchain. Skillnaden mellan de två kedjorna var att de hade olika regler för att hantera transaktionens acceptans.

Under en tidsperiod på flera timmar.’ Operatörer kom med sin egen version, operativsystem. Efter detta förklarade utvecklarna ett stopp för transaktionssystemet.
Denna åtgärd av Mt. Gox påverkade Bitcoin mycket hårt och sedan kommer de till nedgraderingen på 23%. Efter denna incident introducerade det amerikanska kriminal departementet en uppsättning riktlinjer och regler för de digitala valutorna som Bitcoin. De nämnde specifikt om de amerikanska gruvarbetarna.

Mt. Gox och BitInstant stötte på vissa problem med förseningar på grund av bristen på kapacitet. De ställdes inför denna fråga i april. Deras problem påverkade Bitcoin hårt eftersom dessa är Bitcoins två betalningshanteringsföretag och för denna försening betalade Bitcoin en mycket stor nedgång i värdet på deras valuta och nu sänktes deras valuta till 76$.

Detta problem löstes när företag som många andra företag började göra betalningar av Bitcoin och detta tillägg hjälpte valutan att öka sitt värde på marknaden.

Bitcoin Pris År 2013

Kontot för Mt. Gox blev tvungna att stänga ner på grund utav av den amerikanska regeringen, eftersom deras konto inte var registrerat i FinCEN, ett amerikanskt företag. Den 17 maj 2013 släpptes en rapport som säger att BitInstant slutförde cirka 30 % av transaktionerna med denna valuta fram till april, detta nummer kommer till 30 000.

Den 23 juni 2013 släppte avdelningen en rapport om Bitcoin och den rapporten säger att Bitcoin är en olaglig valuta. De lämnade in denna rapport till United States of Justice och efter att ha undersökt denna fråga fattar avdelningen beslutet att beslagta denna kryptovaluta i USA. Den statliga myndigheten tog beslutet att förbjuda en kryptovaluta.

Ett projekt startades i Kenya i juli 2013 för att länka denna kryptovaluta med en mycket populär betalningsplattform som är M-Pesa. Detta projekt startades för att starta innovativa betalningssätt i Afrika. Men samtidigt är Thailands utrikesdepartement emot detta projekt eftersom de säger att denna valuta är totalt olaglig och att den är förbjuden i deras land.

En skribent av Bitcoin Magazine säger att Bitcoin-ödet som hände under många år i Thailand, som kommer att ge mer trovärdighet om valutan. De trodde att denna flytt av thailändska byråer inte kommer att störa deras marknader i Kina. Domaren som heter Amos Mazzant som är domare vid Eastern District Court of Texas tog ett beslut om att Bitcoin behöver en rättslig granskning för att arbeta vidare i Texas. Efter förfrågningarna fann domstolen att denna valuta inte var lämplig för deras folk och de förklarade att de skulle ta bort Bitcoin från sitt land och för det förbjöd de denna valuta i Texas.

Bitcoins stötte också på vissa problem i Kanada då Federal Bank of Canada beslagtog omkring 26 000 Bitcoins från en sida som heter Silk Road och arresterade ägaren till webbplatsen. Det finns två företag av Canada Robocoin och Bitcoiniacs som startade tjänsten med att sälja och köpa Bitcoin i Kanada. De introducerade också Bitcoin ATM-automater i oktober 2013 och de startade sin första maskin i Kanada. Denna maskin hjälper människor att köpa och sälja Bitcoins på kaféet. Även några största kinesiska webbplatser som Baidu började också acceptera betalningar från Bitcoins.

Efter all kritik deklarerade Nicosia University att de kommer att acceptera betalningen av sina universitetsavgifter i form av Bitcoin. De räknade med att bitcoin kommer att bli extremt värdefullt i framtiden. Gissa vad? De var helt korrekta. Denna valuta antogs av China Bitcoin Exchange och de förvärvade också Mt. Gox och Bitstamp och blev de högsta Bitcoin-växlingshandlarna i kolumnen för handelsvolymer och värden. Efter denna nyhet deklarerade Overstock.com också att de skulle börja acceptera betalningar i form av Bitcoins och de förklarade att de kommer att starta denna tjänst från mitten av 2014.

Men 2013 satte People’s Bank of China en kork på användningen av Bitcoins när de stoppade finansinstitutioner att använda Bitcoins. Sedan kopplade den berömda sajten, Baidu också bort tjänsten för Bitcoin från deras sida. Anledningen till denna plötsliga förändring är att Kinas regering redan förbjudit köp av tjänster och varor från kryptovalutor sedan 2009.

Bitcoin Pris År 2014

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.